Tentickle België is een Belgische onderneming en exclusieve distributeur van ‘Tentickle Bedouin Tents’ voor België en Frankrijk.

Deze Bedouïententen zijn geschikt voor elk type evenement, voor elke productlancering, concerten, internationale conventies, huwelijken en speciale gelegenheden… Het is mogelijk deze tenten te huren of aan te kopen bij Tentickle België alsook deze te personaliseren.

Verdere informatie van Tentickle Tents in België

Tentickle België is een onderneming op de evenementenmarkt die gespecialiseerd is in het aanbieden van authentieke tenten voor elk evenement op maat in zowel België als Frankrijk. Zij zijn exclusief distributeur voor de verhuur en verkoop van de Bedouïententen voor het bedrijf “Tentickle International”, één van de marktleiders in de productie van de Bedouïententen.

De Bedouïententen van Tentickle zijn resistent tegen vuur, 100% resistent tegen water en UV-beschermend, zodat u een garantie heeft voor een perfect gebruik ongeacht de plaats waar deze wordt geïnstalleerd. De tenten kunnen worden opgezet worden op hellingen, terrassen of zelfs op ongelijke ondergronden waar een gewone tent niet kan gezet worden. Ze zijn moduleerbaar en het formaat kan makkelijk aangepast worden aan het de omgeving.

Tentickle België biedt in België en Frankrijk een assortiment aan van verschillende tenten en de bijhorende accessoires, Zij bieden ook de mogelijkheid om de vloer, verlichting, de verhuur van meubels te voorzien indien u een Tentickle tent huurt of koopt. U moet simpelweg contact opnemen met Tentickle België voor meer informatie.

Verkoop of verhuur van Bedouïententen in België

Voor advies over welke optie het beste voor u, kunt u een eenvoudig onze website bezoeken om de mogelijkheden van verkoop en verhuur te bekijken. Door op onderstaande link te klikken:

Verhuur van de BedouïententenVerkoop van de Bedouïententen

Buy, Hire or Enquire